Cultivating Love in the Heart

« Liefde voor LiefdeLof aan de Drie-eenheid »
Het cultiveren van Liefde in het Hart
11 juni 2014 door een eenzame vogel
Het hart beroert een beeld van dat orgaan dat klopt in het menselijk lichaam waardoor het leven. Het is het hart dat ons aardse bestaan ​​behoudt. Het is ook het hart, dat maakt die plaats diep in ons die aanleiding geeft tot emoties en verlangens in het bijzonder aan de liefde. Het hart heeft een prominente plaats in de spiritualiteit van een Karmeliet. Aangezien het is de liefde van God en de liefde voor de naaste, dat de focus van al onze energie zijn, het hart houdt vervolgens een prominente plaats in de spiritualiteit van een Karmeliet. Voor een Karmeliet, God is het verlangen van het hart. Aangezien een Karmeliet verlangt naar God diep in het hart, de teelt van dit hart om liefde is nodig, zodat dit hart open voor degenen om hen heen zal zijn.

heilig-hart-van-jesus-2

De Regel van St. Albert niet. 19 noemt het hart en leert ons over hoe het cultiveren hart:

“Uw lendenen zijn omgord met kuisheid te zijn, je borst versterkt door heilige meditaties, want zoals de Schrift heeft het, heilige meditatie zal je redden. Doe heiligheid als je pantser, en het zal u toelaten om de Here, uw God, lief met heel uw hart en ziel en kracht, en uw naaste als uzelf. Geloof moet je schild bij alle gelegenheden, en met het u in staat om alle brandende projectielen van de lessen zal de boze: er kan geen God te behagen zonder geloof; en de overwinning ligt in deze – uw geloof. Op je hoofd zet de helm van het heil, en dus zeker zijn van de verlossing door onze enige Verlosser, die zet zijn eigen vrij van hun zonden. Het zwaard van de geest, het woord van God, moet in overvloed in je mond en hart . Laat alles wat je doet moet het woord van de Heer voor begeleiding. ”

vader-please-helen-mijn-gebroken-heart_0.jpg.crop_display

Het is vanuit de Schrift dat we leren om God en onze naaste lief te hebben . Onze vooraanstaande model voor hoe dit te doen is Jezus. Meditatie op de heilige teksten zal ons laten zien wat Hij zei en deed. Het zal ook aan ons te openbaren de goed geordende emoties van onze Heer. Uit de evangeliën weten we dat Jezus had een hart. Hij had een gebroken hart en tedere emoties. Er zijn ook rekeningen te tonen zijn gevoelens van vergeving en liefde.

in_thy_tender_care_lawrence_l

Deel dit:

Advertisements

I can not English but Netherlands-Belgium

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s